Varausehdot

Risteilytapahtumat

Tapahtuma maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä luottokortilla (Vello) tai lahjakortilla. Laskutus on myös mahdollinen. Tapahtuma pitää olla maksettuna etukäteen. Sen voi peruuttaa tai siirtää veloituksetta 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Peruutus 7-14 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme 50 % tilauksen hinnasta. Peruutus alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua, veloitamme koko tilauksen hinnan.

Mikäli sää estää turvallisen lähdön järvelle (liian kova tuuli 6M/S, tms.), niin tapahtuma järjestetään, mutta operoidaan paikallaan satamassa. Tässä tapauksessa tilaaja saa 100€ arvoisen M5 Extreme tapahtuma lahjakortin. Manta5 tapahtumat: Mikäli sää estää myös Manta5 koulutuksen, niin tilaaja saa lisäksi 200€ lahjakortin.

Mikäli koko tilaisuutta ei pystytä turvallisesti järjestämään (Ukkonen tms.), niin sovitaan uusi ajankohta tai tilaaja saa halutessaan 500€ arvoisen M5 Extreme tapahtumat lahjakortin.

Koulutustapahtumat lautalta (lautta paikallaan laiturissa), laiturilta tai rannalta ja Saunalauttaelämys avannolla:

Tapahtuma maksetaan etukäteen varauksen yhteydessä luottokortilla (Vello), EPassilla tai lahjakortilla. Varauksen voi siirtää ilman lisäkuluja 3 vrk ennen tapahtuman alkua vapaana olevaan ajankohtaan tai halutessaan voi tapahtuman arvon muuttaa M5 Extreme Tapahtumat lahjakortiksi.

Mahdolliset vahingot

Jos tapahtumassa tulee asiakkaiden aiheuttamia vahinkoja, varauksen tilaaja on aina vastuussa ja korvausvelvollinen. Manta5 Suomi Oy ei ole korvausvastuussa mistään asiakkaan aiheuttamasta henkilö- tai omaisuusvahingosta.

Manta5 Suomi Oy (3236549-3)
info@manta5.fi
puh. 0503415444

M5 Extreme Saunalautta,
Näsijärven ranta, Santalahden venesatama

Sahansaarenkatu, 33250 Tampere